13.03.2014, 08:13 | Af: Administrator

Ulvene i kategori med Tottenham

Som de første i Danmark indgår FC Midtjylland et samarbejde med Active Release techniques Europe, der også samarbejder med den engelske Premier League-klub Tottenham.

Et nyt spændende tiltag har set dagens lys i FC Midtjylland. Klubben har nemlig indgået et samarbejde med Active Release Techniques Europe, som betyder, at ulvene som de første og foreløbig eneste i Danmark skal sørge for rammerne for kurserne i ART.

- ART er en særlig metode til undersøgelse og behandling af muskler, sener, ledbånd og nervevæv, som bruges af mere end 18.000 fysioterapeuter og kiropraktorer på verdensplan, forklarer fysioterapeut i FC Midtjylland Nicklas Falkesgaard Pedersen.

Aftalen sender FC Midtjylland i kategori med engelske Tottenham Hotspurs, som i 2012 startede et samarbejde op med ART Europe. Et samarbejde, der netop er blevet forlænget med tre år. Og nu har ART altså valgt FC Midtjylland som samarbejdspartner i Danmark, hvilket omfatter, at ulvene skal holde de tre kurser, der er i grunduddannelsen indenfor ART.

- Metoden er udviklet i USA, hvor den i mange år er blevet anvendt i forbindelse med undersøgelse og behandling af idrætsudøvere. I de seneste år er metoden blevet mere og mere populær i Europa, og der findes nu et europæisk hovedkontor, som arrangerer kurserne i Europa, fortæller FCM-fysioterapeuten.

Det første kursus holdes på MCH Arena i perioden den 4.-7. september 2014, mens de efterfølgende kurser vil løbe af stablen i september 2015 og 2016. Kurset har plads til 30 deltagere og henvender sig til fysioterapeuter og kiropraktorer. Kurset er det eneste af sin slags i Danmark.

Aftalen betyder samtidig, at FC Midtjyllands sundhedsstab uddannes i ART.

Tilmeld dig HER

Læs og se mere om ART
www.activerelease.com/europe
www.facebook.com/activerelease.europe
www.youtube.com/channel/UCRCk6Fk1hKGXaPyq6j7gGZA
www.artklinikken.no/