13.03.2014, 12:06 | Af: Administrator

Ung ulv udtaget til futurelandsholdet

Akademispilleren Mads Olsen er med i truppen, når det danske futurelandshold i slutningen af marts spiller to kampe mod Belgien.

Den danske U16-landstræner Per Holm har i denne uge udtaget den trup, som i slutningen af marts måned skal spille to landskampe mod Belgien.  Landstræneren har i sin trup fundet plads til midtbanespilleren Mads Olsen, som til daglig er en del af FC Midtjyllands U17-trup.

Futurelandsholdets to kampe mod Belgiens tilsvarende futurelandshold finder sted i Tårnby henholdsvis den 25. marts klokken 14.00 og den 27. marts klokken 11.00.

Det danske futurelandshold er et nyt initiativ, som blev implementeret sidste år efter inspiration fra netop Belgien. Der har man opereret med futurelandshold siden årgang 1993 med gode erfaringer til følge.

Formålet med futurelandsholdet er at udtage teknisk og taktisk dygtige spillere, som endnu ikke er kommet i vækstspurt, og som derfor kan være fysisk overmatchet i træning og kamp af større jævnaldrende spillere.  Futurelandsholdet sikrer således, at Mads Olsen og andre dygtige talenter alligevel får muligheden for at snuse til landsholdsmiljøet og dermed ikke bliver overset i talentudviklingen.