13.03.2014, 12:15 | Af: Administrator

Vælg Alle Tiders Ulveflok

STEM HER: FC Midtjylland markerer 100 året for den bedste danske fodboldrække ved at hylde klubbens legender og kåre Alle Tiders Ulveflok.

Får du stadig julelys i øjnene, når du tænker på Zidans fem scoringer i åbningskampen på MCH Arena? Eller Farlige Franks mål nummer 100? Gennem de senest år 15 år har FC Midtjyllands spillere givet os uforglemmelige øjeblikke, der gør, at vi husker dem og deres meritter – men hvordan vil Alle Tiders Ulveflok se ud?

Synes du for eksempel, at Winston Reid fortjener pladsen i forsvaret frem for Søren Skriver? For nogle vil det ganske givet være som at blive tvunget til at vælge mellem sine børn. For nogle måske et endnu sværere valg.

For du har sikkert en helt speciel episode, som du husker dem hver og en for. Spillere, som har trukket en FCM-trøje over hovedet, og som har været med til at give unikke oplevelser i 15 år. Men der er ingen vej uden om. Det svære valg skal træffes.

I forbindelse med hjemmekampen den 22. marts mod FC Nordsjælland skal Alle Tiders Ulveflok nemlig kåres. Og det er dig, der bestemmer, hvem der skal med. Det er nemlig klubbens fans, der via en afstemning afgør, hvem der skal hyldes på MCH Arena.

STEM PÅ MÅLMAND OG FORSVAR TIL ALLE TIDERS ULVEFLOK >>

Anledningen er, at den bedste danske fodboldrække fylder 100 år, og i Midtjylland er det en god lejlighed til at hylde klubbens rødder og legender.

For på trods af en relativ kort historie har der været mange store øjeblikke at fejre siden etableringen i 1999. Og mange markante profiler har spillet med FCM-logoet på brystet.. Og det er dem - de mange spillere, som har været med til at bidrage til det, klubben er i dag - vi fejrer til kampen mod FC Nordsjælland.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

I 1999, da klubben blev dannet, var der nok ikke mange, der troede, at fusionen mellem to Ikast FS og Herning Fremad, som begge lå i 1. division, kunne skabe et nyt tophold i dansk fodbold. Men siden oprykningen til Superligaen i 2000 har ulvene kontinuerlig befundet sig i toppen af ligaen.

Og målt over de seneste ti sæsoner har FC Midtjylland samlet set den næsthøjeste pointhøst i Superligaen - kun overgået af FC København. Det har indtil videre resulteret i to sølvmedaljer i 2006/2007 og 2007-2008, tre bronzemedaljer i 2001/2002, 2004/2005 og 2011/2012 og deltagelse i fire pokalfinaler.