19.03.2014, 08:41 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og FC Nordsjælland

FC Midtjylland runder 1,5 millioner tilskuere på hjemmebane i Superligaen, og så er det første gang, at ulvene spiler en turneringskamp den 22. marts. Læs alle de skæve vinkler til lørdagens kamp mod FC Nordsjælland.

Vidste du, at...

- FC Midtjylland møder FC Nordsjælland for 36. superligakamp og har klart overtaget med 16 sejre mod FC Nordsjællands syv sejre. Målscoren er også ret overbevisende med 60-35 i FC Midtjyllands favør.

FC Midtjylland har fået point mod FC Nordsjælland i 20 af de 21 superligakampe spillet i Ikast/Herning (12 sejre og 8 uafgjorte). Det enlige nederlag var i september 2009, så FC Midtjylland er ubesejret i de seneste otte superliga-hjemmekampe mod FC Nordsjælland (5 sejre og 3 uafgjorte).

Udeholdet har ikke vundet i de 13 seneste superligakampe mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland, der er endt med 5 sejre til FC Midtjylland, 3 sejre til FC Nordsjælland og 5 uafgjorte.

FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND LØRDAG D. 22/3 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland er sæsonens næstbedste hjemmehold målt på antallet af opnåede point (24), hvorimod FC Nordsjælland er sæsonens dårligste udehold med blot 4 point.

Hvis FC Midtjylland skulle gå fra banen uden at have scoret for anden superligakamp i træk, vil det være første gang siden marts 2012.

Hvis FC Midtjylland derimod skulle holde modstanderen fra at score for tredje superliga-hjemmekamp i træk, vil det være første gang siden september-oktober 2011.

FC Midtjylland vil med garanti passere 1,5 mio. tilskuere på hjemmebane i Superligaen, da der blot mangler knap 1.300 for at runde denne milepæl på MCH Arena.

Peter Rasmussen har tre gange tidligere dømt en superligakamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland, der er endt med to sejre til FC Midtjylland og en uafgjort.

Med spilletid vil Kristian Bach Bak opnå sin 20. superligakamp mod FC Nordsjælland, og dermed alene indtage førstepladsen over flest indbyrdes superligakampe mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

Det er første gang, at FC Midtjylland spiller en officiel turneringskamp den 22. marts.

Leveret i samarbejde med danskfodbold.com