09.03.2014, 06:00 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og SønderjyskE

Farlige Frank kan for trejde gang i karrieren spille en kamp på sin fødselsdag, og så har ulvene aldrig tabt en hjemmekamp mod SønderjyskE i marts. Se alle de skæve vinkler til mandagens opgør.

Vidste du, at...

- FC Midtjylland møder SønderjyskE for 25. DM-kamp, hvoraf de 22 har været i Superligaen. FC Midtjylland har overtaget med 14 sejre mod fire sejre til SønderjyskE.

- FC Midtjylland har vundet de tre seneste Superligakampe mod SønderjyskE. Hvis det bliver til endnu en sejr, vil det være kun anden gang, og første gang siden september 2000-august 2005, at FC Midtjylland vinder fire Superligakampe i træk mod SønderjyskE.

- FC Midtjylland har to gange tidligere mødt SønderjyskE i Herning i marts. Det var i 2010, hvor kampen endte uden mål, og i 2013, hvor det blev til en sejr på 1-0 til FC Midtjylland.

FC MIDTJYLLAND - SØNDERJYSKE MANDAG D. 10/3 KL. 19.00 - KØB BILLETTER HER >>

- FC Midtjylland spiller sin Superligakamp nr. 450 knap 14 år efter debuten den 23. juli 2000. Det er blevet til 201 sejre, 117 uafgjorte og 131 nederlag.

Frank Kristensen fylder 37 år på kampdagen og kan for tredje gang spille en Superligakamp for FC Midtjylland på sin fødselsdag. Han formåede ikke at score i nogen af de to tidligere fødselsdagskampe.

- FC Midtjylland kan med en sejr opnå 42 point efter sæsonens første 21 kampe, hvilket klubben tidligere kun har præsteret i 2006/07. Målscoren vil være bedre end dengang, så en sejr vil være ensbetydende med FC Midtjyllands bedste præstation efter 21 spillede kampe.

- Såfremt kampen mod SønderjyskE overværes af knap 9.500 tilskuere, vil FC Midtjylland passere 1,5 mio. tilskuere på hjemmebane i Superligaen.

- Jens Maae har dømt fem Superligakampe med FC Midtjylland som den ene part, og det er kun blevet til sejr i én af kampene. Det var til gengæld det seneste opgør med Jens Maae som dommer, 3-0 over AGF i december 2013, der også bød på en udvisning af Sylvester Igboun.

Jonas Lössl kan spille sin kamp nr. 125 for FC Midtjylland, hvorved han bliver spiller nr. 22 til at runde dette kampjubilæum for FC Midtjylland.

- Izunna Uzochukwu kan spille sin Superligakamp nr. 125, og Patrick Banggaard kan spille sin Superligakamp nr. 25.

Oluwafemi Ajilore kan spille sin kamp nr. 100 for FC Midtjylland, og André Rømer kan spille sin kamp nr. 25 for FC Midtjylland.

Frank Kristensen har i Superligaen hidtil scoret 46 mål på MCH Arena, 21 mål på Ikast Stadion og 41 mål på andre stadions. Med en enkelt scoring mere på MCH Arena, vil han alene overtage rekorden som mest scorende Superligaspiller på samme Superligastadion, der pt. deles med Søren Frederiksen/Viborg Stadion.

Leveret i samarbejde med danskfodbold.com