03.04.2014, 21:57 | Af: Administrator

- Sviatchenko og fordomme om unge fodboldspillere

Erik Sviatchenko roses af sportsredaktør på Berlingske Flemming Fjeldgaard for sin optræden i Fodbold FM på Radio24syv.

Mandag aften kunne Erik Sviatchenko høres i Fodbold FM på Radio 24syv, hvor han sammen med assistenttræner fra FC København Brian Riemer og journalist Mette Cornelius var gæst.

Og det slap Sviatchenko vist godt fra. I hvert fald får FC Midtjylland-profil ros af sportsredaktør på Berlingske Flemming Fjeldgaard, der kalder Sviatchenko for en "pragtfuld knægt" i sin blog på bt.dk.

- I studiet sad FC Midtjyllands forsvarsspiller Erik Sviatchenko, som ganske vist i alle sine refleksioner lød som en verdensmand på 50 år, men som faktisk kun er 22 år. Og jeg skrev på Twitter, at jeg havde lyttet til et stykke radiohistorie, hvilket selvfølgelig var overdrevet.

- Men hvis der nu på bagkant af alle Nicklas Bendtners danmarksberømte skandaler med biler, natteture og druk findes stærke fordomme om unge, selvbevidste fodboldspillere, er Erik Sviatchenko en knægt, der gør fordomme til skamme. Jamen, hvad sagde han?, skriver Fjeldgaard i sin blog.

Få svar på, hvad Sviatchenko så egentlig sagde og læs hele bloggen her.

Du kan finde mandagens udgave af Fodbold FM her.