03.04.2014, 13:46 | Af: Administrator

110 T-shirts. 110 kroner. 110 styk.

Nu har du chancen for at sikre dig en af de unikke 110% Midtjylland T-shirts, der trykkes i limited edition på kun 110 eksemplarer, og så koster de naturligvis 110 kroner.

Foråret har for FC Midtjyllands vedkommende været kendetegnet ved sloganet 110% Midtjylland. Det fører nu til et nyt merchandisekoncept, hvor der produceres et begrænset parti på 110 T-shirts med et unikt motiv.

- Det har været vores mål at lave nogle unikke T-shirts til vores fans, der samtidig kunne kobles til vores slogan 110% Midtjylland, og hvad er mere naturligt end 110 T-shirts til 110 kroner med 110% Midtjylland som motiv, siger Søren Märcher, der er Brand Manager i FC Midtjylland.

KLIK: Bet & vind VIP her!

110% Midtjylland er inspireret af FCM-spillernes manifest fra starten af forårssæsonen (læs manifestet her), hvor de understregede behovet for at alle skulle give 110% i foråret for at gøre drømmen om guld til virkelighed.

De nye T-shirts kan eksklusivt købes i Ulveshoppen på MCH Arena, der kun har åbent i forbindelse med FC Midtjyllands hjemmekampe. Du kan købe dem til kampen mod AaB på lørdag den 5. april, men det gælder om at være hurtig, hvis du vil sikre dig en af de unikke T-shirts, for der er altså kun 110 styk.

Ulveshoppen har åbent for lørdag d. 5. april kl. 15:00 indtil kampstart kl. 17:00, og har igen åben en time efter kampens afslutning.

110 T-shirtsene er kun trykt i voksenstørrelserne XS-XXL.

Der tages forbehold for udsolgte størrelser, da t-shirtsene er limiteret til 110 stykker i alt.