FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

03.04.2014, 21:18 | Af: Administrator

Alt under kontrol på FCM Fodboldskole i område 5

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Torsdag aften var sidste aften for drengene fra årgang 2001 på FCM Fodboldskole-turneen og denne aften var det drengene fra FCM klubsamarbejdets område 5´ tur til at få en FED oplevelse.

Rammerne, der blev budt velkommen i, var det man kan kalde ”helt perfekte”, for med skoleleder Michel Blaschke i spidsen var alt vitterligt under kontrol og klar til ulvenes indtog i byen og med en lækker kunstgræsbane til disposition for træningen, ja så var der ingen undskyldninger for ikke at give den gas på grønsværen.

Så det gjorde de så – drengene. Rent faktisk blev det til en temmelig lang aften for FCM-trænerne efter drengene var taget hjem, for der virkelig mange af drengene som med driblinger, finter, vendinger, tricks, fygende tacklinger og flotte scoringer havde gjort sit til, at udvælgelsen af de spillere, som skal deltage i det videre forløb på områdets FCM Fodboldskole, var svær. Men et pænt stykke tid efter mørkets frembud, var trænerne dog nået til enighed og navnene på disse spillere, ja dem kan man finde HER.