21.04.2014, 17:41 | Af: Administrator

Andersson: Rette sted, rette tidspunkt

Petter Andersson nedtoner sine to mål mod Viborg FF. Svenskeren roser til gengæld opbakningen.

Petter Andersson kan tage en stor del af æren for, at FC Midtjylland vandt mandagens lokalopgør mod Viborg FF. For anden kamp i træk bidrog svenskeren med to mål, men alligevel var han ganske beskeden efterfølgende.

- I dag er jeg bare på det rette sted på det rette tidspunkt. I dag er det mig, der sparker dem ind, og selvfølgelig er det dejligt at score mål og bidrage til holdet, men det havde været lige så godt, hvis det havde været nogle andre, der havde gjort det, siger Petter Andersson og understreger i stedet opgørets betydning:

Tilbage på sporet
- Det var vigtigt, vi vandt. At få en sejr på hjemmebane, det var dét, vi gik efter i dag, og frem for alt at få et boost deraf. Nu er vi kommet godt i gang igen efter nogle mindre gode kampe, fortæller svenskeren.

Flot kulisse
Slutteligt mener han, at hjemmepublikummet skabte den kulisse, som han havde håbet.

- Jeg synes, det var nogle fine rammer. Det var også dejligt at se, at hele stadion - og ikke kun supporterne bag mål - stillede sig op og applauderede, lyder det fra offensivspilleren.

Se indslaget med Andersson og masser af stemningsbilleder på FCM TV [KLIK HER]