18.04.2014, 20:19 | Af: Administrator

Bak: Sejren giver boost til derbyet

Kristian Bak vendte tilbage til holdet med to assists og en stærk præstation i 4-0-sejren over AGF.

Anfører Kristian Bach Bak var til aftenens opgør mod AGF tilbage efter karantæne, og han var i den grad medvirkende til 4-0-sejren. To assists blev den hårdt fightende højrebacken noteret for i opgøret.

- Vi står godt defensivt og så har vi bare nogle fantastiske offensive spillere, som løber røven ud af bukserne og skaber pladsen, og så er vi skarpe på vores afslutninger. Der var mange ting, der lykkedes i dag, siger Kristian Bach Bak til FCM TV.

FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF MANDAG D. 21/4 KL. 15.00 - KØB BILLETTER HER >>

Dermed fik ulvene et godt afsæt til derbyet mod Viborg FF 2. påskedag.

- Sejren giver et boost af en anden verden. Vi spiller AGF ud af banen på deres egen hjemmebane, og nu har vi Viborg, og den kamp er helt sindssyg vigtig for vores fans og vores egn, så vi skal køre videre på det her og give dem en ordentlig røvfuld, når de kommer på besøg. 

Der er kick-off mellem FC Midtjylland og Viborg på mandag klokken 15.00.