26.04.2014, 15:10 | Af: Administrator

Duncan: Svær kamp mod Esbjerg

Morten 'Duncan' Rasmussen har vist god målform mod Esbjerg i denne sæson, hvor han har scoret tre mål i de foreløbige to opgør mod vestjyderne.

Mandag eftermiddag sætter FC Midtjylland kursen mod Esbjerg, som er udfordringen i 29. runde af Superligaen. Vestjyderne har været stærke i foråret, hvor de har vekslet en plads under nedrykningsstregen til en foreløbig femteplads.

- Det bliver en svær kamp. Det siger vi hver eneste gang, men sådan er Superligaen i år - der er ingen hold, der lægger sig ned, siger Morten 'Duncan' Rasmussen.

-  Vi skal være lige så gode, som vi har været i de sidste par kampe, og så tror jeg også, at vi er gode nok til at vinde. Men Esbjerg er et dygtigt hold, så det bliver svært, siger Duncan, der har sendt tre bolde i kassen i to opgør mod Esbjerg i denne sæson.

- Jeg tror, det er tilfældigt. Sådan er det nogle gange i fodbold, at der er nogle hold, man er inde i en god periode imod, og sådan har jeg det åbenbart mod Esbjerg.

Men det er ikke kun Duncan, der har det godt mod Esbjerg. For ulvene er ubesejrede i Esbjerg siden 2010, hvor det er blevet til tre midtjyske sejre og en uafgjort. Men selv om statistikken giver et godt rygstød frem mod mandagens opgør, så er det dog ikke statistik, som FCM-topscoreren bruger mest energi på.

- Vi har været inde i en god periode i ligaen, så jeg tror, vi har en rimelig god statistik mod de fleste hold. Men vi skal ikke lægge så meget i det. Det vigtigste er, at vi koncentrerer os om den kamp, vi skal spille mandag, og ikke hvad statistikken siger. Det bliver svært, og er vi der ikke 100 procent, så taber vi. Så er det ligegyldigt, om statistikken er positiv for os, siger Morten 'Duncan' Rasmussen, der med 12 superligakasser i denne sæson ligger nummer tre på topscorerlisten.

Der er kick-off på Blue Water Arena i Esbjerg mandag klokken 19.00.