02.04.2014, 09:25 | Af: Administrator

Dyst mod dine venner i Superligaviden

Superliga100 er en ny spændende digital fodboldquiz, der tester din viden om dansk topfodbold.

I anledning af 100 års jubilæet for Danmarksturneringen i fodbold har Superligaen i samarbejde med Viasat, Ekstrabladet og de internationale underholdningsentreprenører fra Chris von Hilities, netop lanceret Superliga100 spillet.

I spillet får du mulighed for at genopleve nogle af de største øjeblikke i dansk fodbolds historie og få testet din fodboldhukommelse til det yderste. Du skal svare på udfordrende spørgsmål om Superligaen og finde ny viden i spændende bonusspørgsmål fra den legendariske 'fodboldprofessor' Frits Ahlstrøm, der er tidligere pressechef i DBU, UEFA og FIFA.

Du kan spille Superliga100 spillet helt gratis på din smartphone, tablet, computer eller spilkonsol. Tag udfordringen op og dyst mod dine venner og andre danske fodboldfans. Udover håneretten over dine venner og bekendte deltager du i konkurrencer om lækre præmier og kæmper om førstepladsen som 'El Presidente'.

Du kan selv prøve Superliga100 spillet ved at klikke dig ind på www.superliga100.dk.