11.04.2014, 12:04 | Af: Administrator

Fans giver 4.290 kroner til Kræftens Bekæmpelse

I lørdagens kamp mod AaB donerede tilskuerne på MCH Arena deres returpant til Kræftens Bekæmpelse. Det gav et flot resultat.

I sidste weekend stemte Kræftens Bekæmpelse dørklokker, da organisationen havde deres årlige landsindsamling. FC Midtjylland havde valgt at støtte indsamlingen ved at lade tilskuerne donere deres returpant til kampen mod kræft, og det valgte rigtige mange at gøre.

Da returpantcontainerne var talt op efter topbraget på Heden, kunne FC Midtjylland sende 4.290 kroner videre til Kræftens Bekæmpelse doneret af fansene.

FC MIDTJYLLAND - OB LØRDAG D. 12/4 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

- På klubbens vegne vil jeg gerne sige tak til vores fans. Det er stort, at vores publikum vil tage et socialt ansvar og frivilligt støtte op om den gode sag, og det er noget, vi som klub er stolt over, siger Søren Märcher, der er Brand Manager i FC Midtjylland.

De 4.290 kroner vil blive overført til Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Herning.