15.04.2014, 15:19 | Af: Administrator

FC Midtjylland foreviges med 216.000 perler

Lav kæmpe-perleplade med Juelsgård, Haugaard og Lupus i herningCentret onsdag eftermiddag.

216.000 perler. Det er, hvad der skal til, når FC Midtjyllands holdfoto skal foreviges i perle. Og det er præcis, hvad der i disse dage er i gang i herningCentret, hvor børn og barnlige sjæle er i gang med at lave et tre gange to meter stort billede i perler.

Og onsdag eftermiddag  er der hjælp at hente til de mange børn. Der kigger Jesper Juelsgård og Jakob Haugaard nemlig forbi herningCentret. Og med sig tager de Danmarks sejeste maskot, nemlig Lupus.

Når den sidste perle er lagt, bliver det hele sat sammen, og resultatet kan ses, når kæmpe-perlepladsen bliver overrakt til FC Midtjylland i pausen til mandagens derby mod Viborg FF.

Eventen er resultatet af et samarbejde mellem FC Midtjylland og Herning-virksomheden av form, der forhandler de NABBI foto-rørperler, der skal bruges til billedet.

- Rigtig mange midtjyske børn er fans af FC Midtjylland og ikke mindst deres maskot Lupus. Med denne event vil vi sammen med børnene gerne hylde både fællesskabet, kreativiteten, drømmene og ikke mindst vores fantastiske fodboldhold. Så vi glæder os rigtig meget til at se en masse børn i herningCentret i påskeugen og på stadion til hjemmekampen mod Viborg, fortæller direktør Marianne Sørensen fra av form.

Til de første 300 børn, som laver en perleplade i herningCentret, er der en godtepose med lidt sødt samt en billet til FC Midtjyllands hjemmekamp 2. påskedag mod Viborg FF.

Læs mere om arrangementet på av forms hjemmeside.