03.04.2014, 21:59 | Af: Administrator

FC Midtjylland fylder 15 år

Stort interview med Johnny Rune og Steen Hessel i Tipsbladet fredag. Læs et uddrag her.

- Han sad faktisk også der, mens jeg sad her. Det irriterer mig, at jeg stadig ikke har fundet det stykke papir, hvor vi skrev under, siger Johnny Rune.

-Har du ikke det? Det er mærkeligt. Du plejer ellers at være så god til at gemme alting, svarer Steen Hessel.

Ikast-formand Johnny Rune og Herning-formand Steen Hessel havde ikke fået grønt lys fra deres respektive klubber, da de satte sig ned på Johnny Runes kontor og opfandt FC Midtjylland.

FC MIDTJYLLAND - AAB LØRDAG D. 5/4 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Ja det skete faktisk mere eller mindre i smug, da de to naboklubber i 1. division med det dårlige forhold til hinanden blev splejset sammen.

Men skabt blev klubben, og på mandag klokken halv tre er det 15 år siden, Johnny Rune og Steen Hessel på Hotel Medi i Ikast præsenterede det nye projekt, der selv efter Herning-standard havde høje ambitioner og ditto albuer.

- Det er jo ikke noget, vi tænker en masse på. Du kommer og fortæller os det, og man skulle tro, nogen havde skrevet et teaterstykke, sådan som det hele passer sammen [med AaB-kampen 5. april og 15 års-dagen 7. april]. Det mest imponerende er næsten, at både jeg og Johnny er med, når man ser, hvordan fodboldfolk kommer og går i Danmark. Der er ikke mange tilbage på det her plan, der er med fra dengang, vi startede for 15 år siden, siger Steen Hessel.

Journalist og chefredaktør på Tipsbladet Troels Bager Thøgersen har mødt de to FCM-stiftere Johnny Rune og Steen Hessel til en samtale om fortiden, nutiden og fremtiden for FC Midtjylland. Læs det store interview i Tipsbladet fredag.