10.04.2014, 15:04 | Af: Administrator

FC Midtjylland og Villafane ophæver samarbejdet

Santiago Villafane og FC Midtjylland er blevet enige om at ophæve samarbejdet.

FC Midtjylland hentede i sommeren 2012 argentinske Santiago Villafane til klubben, efter at den hurtige højreback havde imponeret på ulvenes træningslejr i Tyskland.

Samme sommer fik argentineren debut for klubben. Det skete den 27. juli 2012, da han blev skiftet ind i udekampen mod AC Horsens. I alt blev det til 16 kampe for Villafane, der har haft svært ved at spille sig til en plads på holdet i den seneste tid.

- Forløbet med Santiago Villafane blev aldrig, som hverken han eller vi havde håbet, da vi skrev kontrakt. Han fik i begyndelsen mange kampe for klubben, da vi var i en svær periode, men siden har han haft svært ved at spille sig på holdet, siger sportsdirektør Claus Steinlein.

- Santiago har været yderst professionel i sin tid i klubben, og vi ønsker ham al mulig held og lykke i fremtiden. Jeg er sikker på, at han nok skal få masser af gode fodboldoplevelser i fremtiden, lyder det fra sportsdirektøren.

25-årige Santiago Villafane er rejst hjem til Argentina.