FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

">

01.04.2014, 21:24 | Af: Administrator

FCM Fodboldskole i område 3 med perfekte rammer

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser…

Tirsdag aften var FCM Fodboldskole-turneen på visit i FCM Klubsamarbejdets område 3, hvor både markspillerne fra årgang og målmændene fra årgang 2001 og 2002 var sat i stævne i de fantastiske rammer, som Spjald IF har at byde på. Det kunne således ikke bortforklares med dårlige baneforhold, hvis ikke lige man lykkedes med sine ting denne aften, for det er bare en helt igennem dejlig kunstgræsbane, som den vestjyske klub er indehaver af og som ulveungerne fik lov at boltre sig på denne aften :-)

Men selvfølgelig blev der begået fejl – for det gør der jo, når man spiller fodbold og man ikke er bange for at udfordre sig selv, og det var knægtene langt fra. Tværtimod fristes man til at sige. For der blev driblet, fintet, vendt og udfordret til den store guldmedalje og når FCM trænerne indimellem kaldte til pause, ja så var der brug for den og det var hver gang tydeligt at høre åndedrættene på de unge vestjyder :-)

Jo aktivitetsniveauet var højt og efter endt seance på kunstgræsbanen, så blev det høje aktivitetsniveau ført med ind i træner/lederrummet, hvor der var lange snakke om den enkelte spiller førend der var sat navn på de spillere, som skal fortsætte på FCM Fodboldskolen. Læs hvilke spillere, som efterfølgende blev udvalgt til videre deltagelse. KLIK HER.