FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

08.04.2014, 21:28 | Af: Administrator

FCM Fodboldskole krævede skarpe trænere

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Pu ha, hvor var det koldt på den fantastisk lækre kunstgræsbane hos værtsklubben for FCM Fodboldskole i FCM Klubsamarbejdets område 3, Spjald IF. Vinden åd sig igennem det ene lag tøj efter det andet og alligevel mærkede man først for alvor kulden, da varmen fra mødelokalerne mødte hænder, kinder og fødder som modsætning efter en forrygende aften i Spjald.

Ude på banen var der nemlig slet ikke tid til at lade sig mærke med vejrforholdene. For med hele 60 entusiastiske drenge, som hver især brændte for at vise, hvilket stof de er gjort af, så var det for FCM trænerne aftenen igennem om at holde notatpennen skarp for at få alle indtrykkene med sig ind i mødelokalet, hvor der efterfølgende skulle udvælges, hvilke spillere, som fortsat skal være en del af FCM Fodboldskolen i område 3.

Fra FC Midtjyllands og FCM Klubsamarbejdets side skal der lyde en stor tak til de mange drenge, deres forældre og trænere samt ikke mindst vores helt fantastiske værtsklub med Ingrid, Søren, Niels Jørgen og Thomas i spidsen for en dejlig aften i Vestjylland. Det var en fornøjelse at være sammen med Jer – og drenge… husk nu, at allerede onsdag skal I ud på træningsbanen igen!


Se hvilke spillere i FCM Klubsamarbejdets område 3 fra årgang 2002, som blev udtaget til videre deltagelse på FCM Fodboldskole. KLIK HER.