29.04.2014, 16:01 | Af: Administrator

FCM II fortsat ubesejrede

Reserverne førte 2-0 til ti minutter før tid, men en Randers-slutspurt kostede to point. Drømmemål af Musefiu.

FCM er eneste ubesejrede hold i Reserveligaens pulje 2, og den status havde Ulvene ikke tænkt sig at sætte over styr i udekampen mod Randers.

Efter ti minutter blev bolden spillet ind til Musefiu Ashiru (billedet), der lod bolden hoppe en enkelt gang inden han fra 25 meter bragede bolden ind i det lange hjørne uden chance for Marc Højland i Randers-målet.

Kronjyderne var i teten i det meste af første halvleg, men havde svært ved at skabe chancer mod en hårdt arbejdende FCM-defensiv. Ulvene lavede for mange uprovokerede fejl i de første 45 minutter, men i de sekvenser, hvor spillet flød, blev det også farligt.

Efter pausen fik FCM II tilkæmpet sig et overtag, og efter knap ti minutter faldt målet til 2-0. Venstrebacken Frederik Møller gik med i et overlap, og sendte et kompetent indlæg ind i feltet, hvor Paul med en inderside flugtede bolden i nettet.

Alene igennem med RFC-keeperen havde Musefiu lidt efter chancen for at lukke kampen, men den store mulighed løb ud i sandet.

I stedet kunne Randers reducere til 1-2 på et selvmål. André Rømer forsøgte at forhindre et farligt indlæg i at nå frem til en Randers-spiller, men var uheldig, og kom i stedet til at heade bolden ind ved nærmeste stolpe.

Kort efter kom Pione Sisto tæt på at afgøre tingene, da han slap igennem i en omstilling. Desværre lobbede han bolden over mål, og det blev kun ekstra bittert af at Randers øjeblikke efter udlignede til 2-2 efter et indlæg i feltet.

Rodede slutminutter
De sidste 10 minutter frustrerede forståeligt nok Rene S. Andersen, der ellers havde set holdet levere en godkendt indsats:

- Randers får let spil til sidst, fordi vi ikke længere overholder aftalerne, og holder op med at stå kompakt. Det er to unødvendige mål, vi lukker ind, konstaterer han.

- Vi spillede ikke op til vores bedste, og det tekniske niveau var for lavt. Til gengæld blev der leveret en god arbejdsindsats, og indstillingen fejlede ikke noget, udtalte FCM-træneren.

Undervejs var der comeback til Femi, der fik 60 minutter, og ifølge Rene S. Andersen var rigtig glad for igen at kunne spille med. Midtbanespilleren var rolig og omhyggelig i sin boldomgang, inden han efter aftale lod sig udskifte med Sigurd Schøndorf.

FCM II indtager øjeblikket en tredjeplads i Reserveligaens Pulje 2, et point efter Viborg og Silkeborg, men med gode chancer for at avancere, da VFF har spillet sin sidste kamp. Der resterer en kamp for Ulvene - hjemmekampen mod AC Horsens tirsdag d. 3/6 kl. 17.00. Se stilling og resultater her.

Randers FC II - FC Midtjylland II 2-2 (0-1)
10' 0-1 Musefiu Ashiru
54' 0-2 Paul Onuachu
80' 1-2 André Rømer (SM)
84' 2-2 Randers FC

Opstilling: Jakob Haugaard - Frederik Møller, Sonni Nattestad, André Rømer, Rasmus Lauritsen - Pione Sisto (85' Ramjavakar Yogathas), Oluwafemi Ajilore (60' Sigurd Schøndorf), Jonas Gemmer (75' Olajide Samuel Owolabi), Musefiu Ashiru - Tim Janssen, Paul Onuachu

Ikke benyttet: Oliver Korch, Jeppe Solgaard, Razak Adebayo Odeyemi