25.04.2014, 07:38 | Af: Administrator

FCM U13 viser logoet internationalt

FCM er repræsenteret ved den 23. udgave af Abano Football Trophy og det er stærke internationale modstandere, som venter U13-drengene.

De yngste ulve i FCM Elitefodboldskole, der til dagligt slår sine folder på FCM U13, står nu foran en stor oplevelse. 20 drenge samt et skarpt trænerteam venter nemlig nu i spænding på, at de onsdag den 30/4 rejser til Italien, for at deltage ved et stort Internationalt stævne ved navn Abano Football Trophy 2014. Spillerne fra FCM U13 har i en længere periode arbejdet hårdt for at skaffe et kapitaltilskud til deres Italienstur, det er sket ved salg af bl.a. strømper, hvor overskuddet går ubeskåret til turen. Udover spillernes ihærdige indsamling og salg, har også FC Midtjylland givet et tilskud, nu da de unge ulve skal ud i den store verden og vise logoet frem.

FCM U13 kan se frem til skarp konkurrence fra den øverste europæiske hylde, i de 5-6 kampe som de i hvert fald skal spille under Abano Trophy. Ulvenes indledende pulje rummer nemlig udover FC Midtjylland både Ajax Amsterdam, AC Milan samt de lokale drenge fra Thermal Abano. Dermed får ulvene mulighed for at prøve sig af mod nogle af Europas og måske verdens bedste talenthold, og samtidig samle en masse erfaring til rygsækken, som vil være gavnlig for dem i deres videre fodbold-færd. Udover de nævnte hold deltager også blandt andre; Juventus, Athletico Madrid, CSKA Moskva, Inter Milano, Benfica, Club Brügge, Fiorentina ved stævnet i Italien.

Der vil under turneringen løbende komme opdateringer fra U13 teamet, så vi herhjemme får rig mulighed for at følge med i hvordan turen forløber, og hvad spillerne oplever på turen. Udover pre-match opdateringer vil der også blive lagt interviews, dagbøger m.m. ind på FCM Klubsamarbejdets hjemmeside samt FCM Klubsamarbejdets Facebook, under ulvenes ophold i Abano.

Selve fodbolddelen er selvfølgelig det primære fokusområde på turen, men det afholder da ikke U13 teamet fra at lave andre aktiviteter under stævnet. Det er endnu ikke helt afgjort hvilke aktiviteter der skal foregå, men sikkert er det, at det bliver nogle sociale seancer med fokus på hygge og socialt samvær. Spillerne tager som nævnt afsted onsdag den 30/4 og kommer hjem mandag 5/5. Der er spændende og hård modstand lige fra begyndelsen af stævnet, idet ulvenes første kamp er mod AC Milan. FCM Elitefodboldskole ønsker FCM U13 samt trænere en rigtig god tur til Italien, og sender et beskedent ønske om en pokal -
vi kan nok finde plads til en mere i skabet :-)

Følgende spillere deltager for FCM U13:
Oliver Møller (Bording IF), Valdemar Birksø Thorsen (Brande IF), Victor Pold (Brande IF), Gustav Isaksen (Roslev IK), Matthæus Andersen (Vildbjerg SF), Mikkel Aaen (Mejrup GU), Anders Brix (Aulum IF), Johan Søndergaard (Spjald IF), Jakob Johansson (Rindum SU), Tobias Anker (Hammerum IF, Herning Fremad), Alexander Jensen (KLG, Herning Fremad), Sebastian Nielsen (Tjørring IF, Herning Fremad), Patrick Jahn (Ejstrupholm IF, Brande IF), Nikolaj Kramer (Videbæk IF, Skjern GF, Ikast FS), Emil Guldbrand (Uhre GIF, Brande IF), Aleksandar Sojic (Engesvang B, Ikast FS), Elias Lorentsen (Vinding UIF, Holstebro B., Herning Fremad), Thomas Lange (Rindum SU), Oliver Gravgaard (Holstebro B) og Frederik Lund (Holstebro B).