23.04.2014, 13:25 | Af: Administrator

Hedinsson gæst i 4:4:2

Eyjolfur Hedinsson er torsdag aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, hvor de kigger frem mod mandagens opgør i Esbjerg.

Torsdag aften ruller fodboldmagasinet 4:4:2 igen over skærmen på TV Midt-Vest, og denne gang bliver det med målscoreren til 5-2 i weekendens derbysejr Eyjolfur Hedinsson som gæst i studiet. Han får selskab af Viborgs Lukas Lerager og AaBs Jeppe Curth.

Den tidligere fodboldspiller og nuværende tv-vært Dan Sørensen vil styre slaget gang, og panelet skal blandt andet diskutere mediernes dækning af Superligaen, og så kan de tre gæster sædvanen tro se frem til at blive udfordret i deres fodboldviden.

Derudover kigger panelet frem mod den kommende superligarunde, hvor FC Midtjylland møder formstærke Esbjerg på udebane mandag aften.

Som altid kan seerne stille spørgsmål til gæsterne. Allerede nu kan du skrive dit spørgsmål til fodbold@tvmidtvest.dk og dermed komme med dit indspark til fodbolddebatten. Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net tv.