29.04.2014, 10:10 | Af: Administrator

Highlights: Esbjerg fB - FC Midtjylland

Se højdepunkter fra gårdens opgør i Esbjerg.

Med fire runder tilbage af Superligaen er der fortsat ingenting, som er afgjort. Det ene point, som ulvene i aftes hentede i Esbjerg, betyder, at der blot er en sejr til forskel på første- og andenpladsen, og dermed lever drømmen om at slutte øverst i tabellen fortsat for de midtjyske ulve.

Der venter endnu fire krige, som cheftræner Glen Riddersholm udtrykte det efter 0-0-kampen i Esbjerg, og det næste slag, der skal slås, er på søndag, hvor FC Midtjylland på hjemmebane tager imod Ove Pedersen og FC Vestsjælland.

FC MIDTJYLLAND - FCV SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Sidst de to mandskaber stødte sammen på MCH Arena sluttede det hele 2-2 efter et højdramatisk opgør, hvor ulvene førte 2-0, men hvor et fejlagtigt rødt kort til Izunna Uzochukwu fik stor betydning for kampens afgørelse.

På søndag tørner de to klubber atter sammen, og det har flere midt- og vestjyske fodboldtilhængere noteret sig, hvilket kan mærkes på billetsalget. Har du ikke allerede sikret dig billet til opgøret på søndag klokken 17.00, kan du gøre det HER.