FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

08.04.2014, 09:55 | Af: Administrator

Historisk aften med FCM Fodboldskole

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Mandag den 7. april var en historisk dag, da denne var den første dag nogensinde med FCM Fodboldskole for årgang 2002, og de heldige drenge var dem fra FCM Klubsamarbejdets område 1 og 2, som var samlet i henholdsvis Sundby Thy IK og Harboøre IF.

Begge steder gjorde alle de fremmødte drenge en god figur og efterfølgende var det ikke let for de fremmødte FCM trænere at udvælge de lokale drenge, som fortsat skal deltage på FCM Fodboldskolen i de respektive områder.

Læs, hvilke spillere fra område 1, som blev udtaget. KLIK HER.
Læs, hvilke spillere fra område 2, som blev udtaget. KLIK HER.