20.04.2014, 09:34 | Af: Administrator

Husker du sidste derby?

Mandag klokken 15.00 er det igen derbytid. Varm op til braget med stemningsvideoen fra det seneste derby i Viborg.

Det var en lyngfarvet mur, der mødte spillerne, da de gik på banen til det seneste midtjyske derby i Viborg. Op mod 1000 fans iklædt i Hedens farver prydede et propfyldt udebaneafsnit. Alle FCM-fans havde nemlig fået tildelt en lyngfarvet t-shirt med påskriften "Opvokset af Hedens muld. Hedens Drenge".

Gennem hele kampen var de mange midtjyske fans unikke på tilskuerpladserne, og på banen sørgede spillerne for et forrygende drama, som bød på saftige tacklinger, hård fight, udvisning, masser af mål og en 3-2-sejr til FC Midtjylland.

FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF MANDAG D. 21/4 KL. 15.00 - KØB BILLETTER HER >>

Mandag brager FC Midtjylland og Viborg så sammen til sæsonens tredje derby, når der er kick-off på MCH Arena klokken 15.00. Men allerede fra klokken 13.45 kan man varme op til braget i Royal BierGarten foran Faxe Kondi Tribunen.

Varm op til mandagens derby med stemningsvideoen fra det seneste derby. Se videoen på FCM TV her.

Gense højdepunkter fra 3-2-sejren over Viborg på FCM TV her.