12.04.2014, 18:35 | Af: Administrator

Juelsgård: Manglede det sidste

FC Midtjylland fik det aldrig for alvor til at flyde mod OB.

FC Midtjylland led lørdag aften et nederlag på 0-2 hjemme mod OB. Efter opgøret fik FCM TV venstrebacken til at sætte ord på de 90 minutter.

- Det er den sidste aflevering, det sidste indlæg, afslutning, berøring, der ikke lige er, hvor den skal være. Det er enten det tekniske niveau, eller også er det noget oppe i hovedet, siger knægten fra Spjald og fortsætter:

- Det er svært at spå om, for vi ved jo, at vi træner godt, og vi har nogle gode fodboldspillere. Vi har bevist, at vi kan, så hvad det lige er, det er svært at sige, men heldigvis har vi kampen på fredag til at rydde det væk, lyder det fra Juelsgård til FCM TV.

Og til fredagens kamp skal alle tanker om placeringer og nuværende form slåes fra.

- Vi skal ikke tænke så meget. Vi skal bare spille 100 %. Vi skal gå efter at vinde, vi skal storme frem, vi skal få afslutninger på... Vi ved, vi kan, og det er dét, det handler om. Nu skal vi have ryddet det her væk, startende i morgen, og så ser vi frem til kampen på fredag, slutter Jesper Juelsgård.

Fredagens kamp i Aarhus spilles kl. 19:00.

Se hele klippet med Jesper Juelsgård på FCM TV [KLIK HER]