02.04.2014, 04:15 | Af: Administrator

Larsen gæst i 4:4:2

Marco Larsen er torsdag aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, hvor de kigger frem mod lørdagens topbrag på MCH Arena mod AaB.

Torsdag aften blænder TV Midt-Vest igen op for fodboldmagasinet 4:4:2, og denne gang kommer seerne i selskab med FC Midtjyllands Marco Larsen, der får selskab af Viborgs Nicholas Gotfredsen og AaBs Jakob Ahlmann.

I programmet vil deltagerne sammen med vært Dan Sørensen varme op til braget på Heden lørdag eftermiddag mellem FC Midtjylland og AaB, ligesom de kigger tilbage på forrige runde i Superligaen, hvor ulvene hentede en 3-0-sejr i Randers.

FC MIDTJYLLAND - AAB LØRDAG D. 5/4 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Derudover kan de tre gæster traditionen tro se frem til at blive udfordret i programmets frygtede fodboldquiz, og så har seerne som altid mulighed for at stille spørgsmål til gæsterne ved at skrive på fodbold@tvmidtvest.dk og dermed give deres indspark til fodbolddebatten.

Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net tv.