05.04.2014, 20:42 | Af: Administrator

Lyngby listede sig til point i U17

FC Midtjylland smed i dag to point mod Lyngby, der kynisk udnyttede en ukoncentreret halvleg fra midtjyderne.

De unge U17-ulve åbnede opgøret fint lørdag eftermiddag, hvor de, uden at spille prangende, strukturerede både pres og boldomgang godt. Efter et kvarters spil gav det afkast i et føringsmål, da Rasmus Nicolaisen headede et hjørnespark i mål. Til ærgrelse for cheftræner Svend Graversen havde scoringen dog ingen positiv effekt på indstillingen.

- Det er som om, vi taber momentum efter scoringen. Vi går lidt ned i tempo, og der er en masse fladt spil, vi ikke udnytter godt nok. Det giver Lyngby lidt muligheder, og så lykkedes det dem at udligne. At vi smider sådan en føring væk, er vi godt og grundigt trætte af.

Det var langt fra de sortblusedes bedste halvleg, men fra anden halvlegs start var den mentale tilgang justeret. Der stod FC Midtjylland på alt, og de producerede chance på chance. Men ind ville bolden ikke. Heller ikke da Mikkel Duelund syv minutter før tid tilkæmpede sig et straffespark, som han selv brændte kort efter.

- Det var symptomatisk for kampen. I dag var vi ikke oppe på det mentale niveau, som vi kan og skal være på. De små fejl vi laver, får Lyngby lov at udnytte, og det er for ringe af os. Vi er vildt skuffede, men nu har vi Randers allerede i midtugen. Det giver os en stor mulighed for hurtigt at spille os tilbage igen, lyder det optimistisk fra Svend Graversen.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang på onsdag den 9. april, hvor de ude tørner sammen med Randers FC. Kampen fløjtes i gang klokken 18.30.

Match facts:

LBK U17 1 – 1 FCM U17 (1 – 1)

15’ 0 – 1 FCM Rasmus Nicolaisen

31’ 1 – 1 LBK

Opstilling:

Oliver OttesenAnders Hagelskjær, Rasmus Nicolaisen, Alexander Munksgaard, Malte JürgensenNikolaj Kirk (70’ Christian Kold Jensen), Alexander Nicolajsen, Mikkel DuelundMikael Anderson (60’ Erik Braun), Simon SterringJákup Thomsen

Bænken:

Mads Friis