30.04.2014, 15:51 | Af: Administrator

Mød FCM-talenter i Sportmaster

Få en snak med morgendagens stjerner i FC Midtjylland, når flere akademispillere er med til åbningen af den nye Sportmaster i Kolding Storcenter.

Boldjonglering, bordfodbold, autografskrivning vil være nogle af aktiviteterne, når flere af FC Midtjyllands akademispillere torsdag eftermiddag er med til åbningen af den ny Sportmaster-butik i Kolding Storcenter.

Tag en snak med talenter om livet på Akademiet og prøv dine fodboldevner af mod de unge talenter. Har man mere krudt, som skal brændes af, så kan man også prøve kræfter med den oppustelige fodboldbanen eller øve sin springteknik i hoppeborgen.

Derudover kigger Danmarks sejeste maskot Lupus også forbi arrangementet hos Sportmaster. Og lægger man vejen forbi mellem klokken 15.00 til 17.00, og er man blandt de 100 første, har man mulighed for at få en gratis bold. Dog kun til de første 100 kunder. Kom og vær med til en vild sjov dag.