16.04.2014, 07:37 | Af: Administrator

Nikolaj Kirk udtaget til landsholdet

Akademispilleren er udtaget til U16-landsholdets kommende træningslejr i Ungarn.

U16-landstræner Per Holm har udtaget den trup, der i starten af maj måned skal prøve kræfter med Ungarns U16-landshold.

Landstræneren har blandt andre fundet plads til FCM-akademispilleren Nikolaj Kirk, som også var med ved U16-landsholdets seneste træningssamling i begyndelsen af april måned.

Midtbanespilleren, der har en fortid i FCM-samarbejdsklubberne Grønbjerg IF og Spjald, var i pausen mellem FC Midtjylland og OB på banen, hvor han sammen med Mads Vang og Malte Kiilerich Hansen blev hyldet for deres landsholdsdebut i år.

Kirks debut kom februar måned, hvor han fik spilletid i samtlige kampe, da Danmark i en stærkt besat ungdomsturnering mødte Spanien, Belgien og England.

Denne gang gælder det en træningslejr i Ungarn, hvor Danmark blandt andet skal spille to venskabskampe mod Ungarns U16-landshold. De to kampe afvikles i Budapest henholdsvis den 1. maj og den 3. maj.

Turen til Ungarn er en kompensation for, at landsholdets oprindeligt planlagte tur til Ukraine blev aflyst grundet den spændte situation i landet. Dermed får de danske talenter alligevel en sidste chance for at tørne ud for U16-landsholdet, inden de til sommer rykkes op i U17-årgangen.