18.04.2014, 11:02 | Af: Administrator

NYHED! Royal BierGarten

Varm op til forårets hjemmekampe i Royal BierGarten med live-musik, kolde fadøl og varme ulvepølser.

Foråret står på spring, og derfor bliver området foran Faxe Kondi Tribunen omdannet til Royal BierGarten til sæsonens sidste hjemmekampe.

For fem kvarter før kick-off lyder på MCH Arena bliver der åbnet op for Royal BierGarten, som byder på live-musik. Derudover vil Royal Unibrews ølvogn stå klar med kølige forfriskninger, mens der vil være ristede ulvepølser på grillen.

 

Det hele kan nydes ved de opstillede borde og bænke, og skulle det være lige køligt nok, kan der købes halstørklæder i den lille FCM-merchandisebod, der vil være opstillet i området. Så ta' vennerne, familien eller kollegerne under armen og varm op til sæsonens sidste tre hjemmekampe i Royal BierGarten.

Royal BierGarten har åbent
FC Midtjylland - FC Vestsjælland
søndag den 4. maj fra klokken 15.45 (kick-off 17.00)
FC Midtjylland - FC København
søndag den 11. maj fra klokken 15.45 (kick-off 17.00)