04.04.2014, 14:06 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod AaB

FC Midtjylland kom tilbage på vindersporet med 3-0-sejren over Randers, og den gode præstation skal følges op i lørdagens topbrag mod AaB.

De røde lamper er tændte, når der FC Midtjylland og AaB lørdag eftermiddag løber på banen til et vaskeægte topbrag i Superligaen.

Sådan et var der også for tre uger siden i Aalborg, og der var det hjemmeholdet, der trak det længste strå. Lørdag eftermiddag jagter ulvene revanche mod Superligaens nummer to.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen

- Det er en kamp, vi ser meget frem til. Vi jagter revanche efter nederlaget i Aalborg, hvor vi gjorde mange ting rigtige. Men vi skal lægge yderligere på i nogle faser af spillet for at hente de tre point i morgen, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Holdet kan se frem til maksimal opbakning fra lægterne på MCH Arena. Allerede fredag formiddag kunne man nemlig melde om udsolgt til topbraget.

- Vi føler os privilegeret over at skulle spille en kamp som denne, og vi glæder os som en gal til at løbe ind på et udsolgt MCH Arena. Vi kan garantere, at spillerne vil gøre alt for logoet, og vi håber, at tilskuerne vil respondere ved at give den mere gas, end vi nogensinde før har set, så vi i fællesskab kan få tre point, som er målet.

LÆS OGSÅ: Vidste du, at FC Midtjylland og AaB

- Vi er altid favoritter på vores hjemmebane, men jeg forventer en tæt dyst mellem to gode hold, som står godt til hinanden. Vi har respekt for AaB og har forberedt os godt, men det handler om, at vi skal lykkes med vores eget spil, og gør vi det det, ved vi også, at vi er dygtige nok til at tage sejren.

Selv om det er en kamp mellem nummer et og to i Superligaen, så mener Riddersholm ikke, at udfaldet af morgendagens opgør vil afgøre, hvem der slutter øverst i tabellen.

- Vi kan selvfølgelig mærke den enorme opmærksomhed, der er for kampen, men for os handler det om de tre point, som vil skabet et godt fundament for den resterende del af sæsonen, men det er ikke udfaldet af morgendagens kamp, der afgør mesterskabet, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off på MCH Arena lørdag klokken 17.00.

Truppen mod AaB
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun