17.04.2014, 13:25 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod AGF

Morten 'Duncan' Rasmussen, Kristian Bak og Sylvester Igboun er tilbage i truppen mod AGF langfredag.

FC Midtjylland skyder påsken i gang på udebane mod AGF, og det er en modstander, som FC Midtjylland har haft det godt med i denne sæson. To sejre ud af to mulige er det blevet til mod østjyderne, og fredag eftermiddag jagter ulvene så den tredje sejr mod aarhusianerne.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

- Det er et must win-opgør for begge hold. Vi har et positivt pres i forhold til, at vi nu skal jagte førstepladsen. Jeg ønsker altid, at man som hold kigger fremad, og når vi kigger fremad, kan vi se, at der ligger et hold foran, og det er det hold, vi skal jagte, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Aarhus!

Han kan glæde sig over, at FC Midtjylland har scoret i sine seneste otte kampe mod AGF, mens det endnu ikke er lykkedes for aarhusianerne at holdet buret rent på hjemmebane i denne sæson.

- AGF er nødt til at kigge sig lidt bagud, for de bliver jagtet af nedrykningsspøgelset, så for begge hold står der meget på spil. Derfor forventer jeg også en taktisk præget fodboldkamp, hvor det er de små marginaler, der afgør det. Til vores fordel tæller, at vi har et godt tag på AGF. Vi har spillet to kampe i indeværende sæson og spillet til nul og scoret fem mål, siger Riddersholm.

Ulvene kan se frem til en tætpakket påske, hvor der foruden fredagens kamp venter et lokalderby mod Viborg 2. påskedag på hjemmebane.

- Det bliver forhåbentligt en periode for os, hvor vi kan stille med det samme hold mange gange i streg. Der er få, der hænger med karantænespøgelset over sig, og det giver forhåbninger om, at vi kan finde den rigtige kontinuitet og stabilitet til de sidste syv finalekampe.

LÆS OGSÅ: Spilforslag: Ulvene tilbage på sporet mod AGF

- Det er en spændende og afgørende påske, der står for døren. Med seks point, som er vores mål, kan vi for alvor melde os tilbage. Vi er lige nu efter den interne målsætning, som vi har sat, og derfor forventer jeg også at se et meget motiveret og ærgerrigt FC Midtjylland-hold, som er klar på, at nu er det kun tre point, der tæller, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off på NRGi Park i Aarhus fredag klokken 19.00.

Truppen mod AGF
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun