27.04.2014, 12:27 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod Esbjerg fB

FC Midtjylland har hentet tre sejre og en uafgjort i de seneste fire besøg i Esbjerg. Den gode statistik skal mandag aften følges op.

FC Midtjylland og Esbjerg fB slukker og lukker 29. runde af Superligaen, og for midtjyderne handler det om at fortsætte det gode påskespil, som holdet viste med to overbevisende sejre over henholdsvis AGF og Viborg FF.

- Vi skal fortsætte den gode periode, vi er inde i. Vi har fået lagt yderligere lag på vores offensiv, og så har vi en defensiv, som fungerer, siger cheftræner Glen Riddersholm.

LÆS OGSÅ: Ta' med til Esbjerg

Ulvene har været sæsonens stærkeste udehold med 24 point i foreløbig 13 kampe, og cheftræneren tror da også på, at holdet kan erobre alle tre point på Blue Water Arena, hvor Esbjerg har spillet uafgjort i de seneste tre kampe.

- Vi er fulde af optimisme, efter at vi har fået vendt tingene. Vi ved, der venter en svær opgave i Esbjerg, som har leveret gode præstationer i foråret. Men vi tager til Esbjerg for at vinde, og vi har haft det godt i Esbjerg i de seneste kampe, siger Riddersholm, der bakkes op af statistikken, som siger tre midtjyske sejre og en enkelt uafgjort i de seneste fire besøg i fiskerbyen.

LÆS OGSÅ: Spilforslag: Tre på stribe til ulvene

Der er en enkelt ændring i truppen til mandagens opgør i forhold til for en uge siden mod Viborg FF. Eyjolfur Hedinsson fik til dagens træning et riv i lysken og er dermed ude af opgøret. Han erstattes af angrebs-talentet Paul Onuachu, der faktisk blev skiftet ind i det seneste opgør mellem de to duellanter på Blue Water Arena.

Der er kick-off i Esbjerg mandag klokken 19.00.

Truppen mod Esbjerg fB
1. Jonas Lössl
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun