11.04.2014, 14:19 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod OB

Det er tid til revanche, når FC Midtjylland lørdag eftermiddag tager imod OB hjemme på MCH Arena.

For en uge siden leverede FC Midtjylland og AaB det, der af mange kaldes sæsonens bedste fodboldoplevelse i Superligaen, da de to mandskaber tørnede sammen i et vaskeægte topopgør på et totalt udsolgt MCH Arena.

I et intens og chancerigt opgør var det dog gæsterne fra Aalborg, der kunne sætte tre point på kontoen efter kampen, og det betød samtidig, at aalborgenserne overtog den førsteplads, som FC Midtjylland har siddet på siden anden spillerunde.

SE OGSÅ: PreMatch: Poulsen før OB

Jagten på at generobre toppen af tabellen skydes dermed i gang lørdag eftermiddag mod OB, men det er en FC Midtjylland-trup med en række ændringer, der tager mod fynboerne.

Anfører Kristian Bach Bak er uden for med karantæne, og det samme er Sylvester Igboun, mens Morten 'Duncan' Rasmussen og Eyjolfur Hedinsson ikke er blevet klar til opgøret. Det har til gengæld givet plads til Frederik MøllerPaul Onuachu, Musefiu Ashiru og U19-spilleren Jonas Gemmer, der faktisk fik spilletid i det seneste opgør mod OB, som var i forårsåbningen i Odense.

SE OGSÅ: PreMatch:  Riddersholm før OB

Det opgør vandt hjemmeholdet med 2-1, da Ari Skulason i kampens overtid sendte kuglen i nettet, efter at Morten 'Duncan' Rasmussen med en drømmekasse havde udlignet for ulvene kort inden pausen. FC Midtjylland kan dog glæde sig over, at statistikken på hjemmebane mod OB siger syv sejre og blot tre nederlag i ulvenes favør.

Der er kick-off mod OB lørdag klokken 17.00.

Truppen mod OB
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
40. Musefiu Ashiru