20.04.2014, 13:20 | Af: Administrator

OPTAKT: Truppen mod Viborg FF

Eyjolfur Hedinsson og Sonni Nattestad er nye i truppen i morgen i forhold til 4-0-sejren over AGF i fredags.

Mandag eftermiddag venter sæsonens tredje derby, når Viborg FF er gæster på MCH Arena. Den første duel mellem lokalrivalerne sluttede uden scoringer på MCH Arena, mens FC Midtjylland efter en forrygende fodboldoplevelse vandt 3-2 i Viborg.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

- Vi får ikke en bedre mulighed for at betale tilbage for den flotte støtte, vi har fået på hjemmebane, end ved at tage sejren mod Viborg. Desværre har vi ikke kunnet belønne tilskuerne med en hjemmesejr i de seneste kamp, men vi ser kampen mod Viborg som en god anledning til at gøre det, siger cheftræner Glen Riddersholm.

FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF MANDAG D. 21/4 KL. 15.00 - KØB BILLETTER HER >>

I begge opgør mod Viborg tidligere i sæsonen har det været tætte opgør, og det kan det meget vel udvikle sig til igen, forudser Riddersholm.

- Jeg forventer et tæt opgør mod et fysisk stærkt og velorganiseret Viborg-hold, som har mange dygtige individualister samtidig med, at de har et stærkt kollektiv. Det skal vi kunne stå imod, og det gør vi bedst ved at følge op på de gode takter, som vi viste i Aarhus, hvor vi offensivt spillede en rigtig fin og levende omgang fodbold samtidig med, at vi var godt organiseret.

Det bliver langt hen ad vejen den samme plan mod Viborg, fortæller cheftræneren.

LÆS OGSÅ: Varm op i Royal BierGarten

- Vi må formode, at Viborg vil overlade initiativet til os, så derfor er det op til os at skabe kampen. Vi startede påsken med en vigtig og fortjent sejr i Aarhus, og nu ønsker vi at slutte den godt af ved at tage sejren mod Viborg og på den måde starte en ny stime af sejre, som gør, at vi for alvor kan melde os tilbage i kampen om de forreste positioner i ligaen.

- Vi glæder os, og stemningen er god. Den selvtillid, som vi har fået fra sejren i fredags, vil vi forsøge at tage med os ind til morgendagens vigtige opgør, siger Glen Riddersholm, der foruden de langtidsskadede Erik Sviatchenko og Izunna Uzochukwu må se bort fra Kolja Afriyie, som er ude med rygproblemer. Til gengæld er Eyjolfur Hedinsson blevet klar til opgøret.

Der er kick-off mandag klokken 15.00.

Truppen mod Viborg FF
1. Jonas Lössl
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jakob Poulsen
8. Petter Andersson
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
10. Tim Janssen
14. Jakob Haugaard
19. Marco Larsen
20. Francis Dickoh
21. Eyjolfur Hedinsson            
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bach Bak
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
44. Sylvester Igboun