09.04.2014, 08:12 | Af: Administrator

Priske gæst i 4:4:2

Brian Priske er torsdag aften gæst i fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, hvor de kigger frem mod lørdagens hjemmekamp mod OB.

Torsdag aften er det igen tid til fodboldmagasinet 4:4:2 på TV Midt-Vest, og denne gang er assistenttræner Brian Priske gæst i studiet. Her får han selskab af Viborgs Kristoffer Pallesen og AaB-keeper Nicolai Larsen.

Dan Sørensen er vært, og han vil i løbet af den halve time, som programmet varer, bringe forskellige emner på banen, og så kan de tre gæster også se frem til at blive udfordret i programmets løbende fodboldquiz.

FC MIDTJYLLAND - OB LØRDAG D. 12/4 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Som altid har seerne mulighed for at stille spørgsmål til gæsterne. Allerede nu kan du skrive dit spørgsmål til fodbold@tvmidtvest.dk og dermed komme med dit indspark til fodbolddebatten. Programmet sendes torsdag aften på TV Midt-Vests 24-timers kanal. Det sker klokken 18.20, 20.30 og 23.00. Du kan også finde programmet på net tv.