07.04.2014, 15:22 | Af: Administrator

Reserverne stred sig til point i Brøndby

FCM II var bagud med to mål ved pausen, men fik kæmpet sig til det ene point mod et stærkt besat Brøndby-mandskab

FCM II forsvarede mandag eftermiddag førstepladsen i Reserveligaens Pulje 2, men kom på hårdt arbejde mod et BIF-mandskab der blandt andet talte profiler som Boulahrouz, Zohore og Antipas.

Holdene så hinanden an i en jævnbyrdig indledning, men efter 24 minutter var det hjemmeholdet, der tog føringen. En bold op gennem midten af banen fik lidt tilfældigt lov til at passere igennem FCM-forsvaret, og så dukkede en Brøndby-spiller op og sparkede bolden i nettet uden chance for Haugaard i målet.

1-0 målet blev startskuddet til kampens dårligste periode, set med FCM-øjne. FCM-spillerne busede på, og investerede mange mand i angrebet, men der manglede omtanke, og for ofte slap de sort-røde deres egne markeringer af Brøndby-spillerne.

Det blev straffet umiddelbart før halvleg, da en af hjemmeholdets spiller ikke blev fulgt til dørs. Nede ved hjørneflaget sendte han bolden ind i feltet, hvor en udækket holdkammerat kunne fordoble føringen. Der manglede defensive løb i situationen.

Ønskestart
Ulvene havde dog ikke givet fortabt endnu, og efter kun to minutter af anden halvleg, kom reduceringen. Symptomatisk for det offensive sindelag på FCM-holdet, var det venstrebacken Frederik Møller, der sendte en returbold i nettet.

De sidste 45 minutter blev præget af en del udskiftninger, og hos FCM blev Mikkel Frankoch sendt på banen efter en times spil. Midtbaneslideren nåede dog kun at få ti minutter på banen, inden han måtte udgå, efter at være vrikket om på foden i en situation, hvor han blev ramt af en bold i ansigtet.

Med et kvarter igen, satte FCM II den sidste offensiv ind - Rasmus Nissen og Isaac Oliseh blev erstattet af Razak og David, og man gik over til at spille med tremandsforsvar og to deciderede angribere i Razak og Paul Onuachu.

Netop Paul, kom kort efter i fokus, da han blev nedlagt i feltet, efter at være blevet spillet fri i dybden. Pione Sisto (billedet) bragte FCM på omgangshøjde, da han sikkert omsatte straffesparket til scoring.

Kort efter kunne Musefiu Ashiru have gjort FCM-comebacket komplet, da han kom til en stor chance. Hans skud røg dog ved siden af stolpen, og så måtte FCM II nøjes med uafgjort - et resultat som Lars Friis trods alt også var tilfreds med:

- Vi spiller en skidt og umoden omgang fodbold i det sidste kvarter af første halvleg, men ellers var det en ny fin indsats, og en kamp på et godt niveau. Brøndby stillede med flere etablerede Superligaspillere, og det var god læring for vores mange unge spillere at møde dem, udtalte FCM-træneren.

Efter fem spillede kampe er FCM II fortsat ubesejrede i Reserveligaens Pulje 2, som man også topper. Næste kamp for reserverne ligger et stykke ude i fremtiden - tirsdag d. 29/4 - hvor man på udebane møder Randers.

Brøndby IF II - FC Midtjylland II 2-2 (2-0)
24' 1-0 Brøndby
42' 2-0 Brøndby
47' 2-1 Frederik Møller
83' 2-2 Pione Sisto (str.)

Opstilling FCM: Jakob Haugaard - Frederik Møller, Sonni Nattestad, Malte Kiilerich Hansen (60' Jeppe Solgaard), Rasmus Nissen (77' Razak Adebayo Odeyemi) - Isaac Oliseh (77' David Akintola), Jonas Gemmer (60' Mikkel Frankoch/70' Olajide Samuel Owolabi), André Rømer - Musefiu Ashiru, Pione Sisto, Paul Onuachu

Ikke benyttet: Oliver Korch, Santiago Villafane