18.04.2014, 21:44 | Af: Administrator

Riddersholm så skarpe og hårdtarbejdende ulve

Med en 4-0-sejr over AGF fik FC Midtjylland en perfekt optakt til mandagens derby mod Viborg FF.

Fire gange sendte FC Midtjylland kuglen i kassen i aftenens opgør på udebane mod AGF, og dermed skød ulvene sig alene på andenplads igen og har sat jagten ind på AaB.

- Vi var mest effektive og skarpe, og det er noget af det, vi har jagtet i de seneste opgør, hvor jeg synes, der har været en opadgående kurve spillemæssigt, men vi har bare ikke omsat spillet i mål. Det gjorde vi i dag, og så arbejdede vi stenhårdt som kollektivt, siger cheftræner Glen Riddersholm til FCM TV.

FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF MANDAG D. 21/4 KL. 15.00 - KØB BILLETTER HER >>

Allerede på mandag skal ulvene i kamp igen, når det gælder lokalbraget mod Viborg FF hjemme på MCH Arena.

- Vi skylder vores hjemmepublikum en sejr, og hvis de vil bakke os op, så kan vi love, at vi vil forsøge at levere en præstation som i dag, og så tror jeg også, at vi har mulighed for at slå tilbage på hjemmebane. Det vil være et vigtigt signal. Så har vi haft en god påske, og vi har kickstartet vores muligheder i tabellen igen, siger Riddersholm.

Næste gang ulvene skal i kamp er 2. påskedag, hvor der er dømt derby mod Viborg FF. Det opgør har kampstart klokken 15.00, men allerede klokken 13.45 åbner Royal BierGarten, hvor man kan varme op med live-musik, kolde fadøl og sprøde ulvepølser.