21.04.2014, 17:42 | Af: Administrator

Riddersholm: Ved at finde os selv igen

Efter et haltende forår er FCM igen ved at finde rytmen. Cheftræneren savnede dog disciplin mod Viborg efter scoringen til 3-1.

FC Midtjylland lukkede påsken med en stærk sejr på 5-2 i arvefjendeopgøret mod Viborg FF. Glen Riddersholm glædede sig over sejren og sin sprudlende offensiv, men han var ikke udelukkende tilfreds.

- Med kampen i Aarhus har vi nu scoret ni mål i to kampe. Det er en fantastisk offensiv, vi er ved at få skabt. Kan vi holde os forskånet for skader og karantæner nu her, så ser det rigtig fint ud, for vi har en god periode i øjeblikket, hvor vi er ved at finde os selv igen og få en tryghed, som er rigtig vigtig i fodbold.

- Skal jeg også være lidt kritisk i dag, så er det udisciplineret og uacceptabelt, den måde vi spiller på efter 3-1-målet. Vi kommer foran 3-1, og så ved jeg godt, at vi er lidt trætte efter fredagens kamp, og Viborg har haft et par dage mere at restituere i. Men når vi begynder at blive fanget ud af vores organisation og hænge med spillere fremme, så kan vi ikke tænke på guld, for så bliver vi straffet mod bedre hold end Viborg, understreger cheftræneren.

Se indslaget - der indeholder masser af flotte stemningsbilleder - med Riddersholm på FCM TV [KLIK HER]