12.04.2014, 18:51 | Af: Administrator

Riddersholm: Vores pligt at rejse os

Tre hjemmenederlag i træk er for dårligt, erkender cheftræneren.

Trods overvægt i spil og chancer, så måtte FC Midtjylland forlade grønsværet på hjemmebanen uden hverken mål eller point, efter OB havde været på besøg lørdag. Efter en fornuftig første halvleg tog 0-2-scoringen pusten fra hjemmeholdet.

- Vi laver for mange fejl i de helt basale fodboldmæssige ting; afleveringer, førsteberøringer, indlæg. Det gør, at vi ikke får leveret et vedvarende og godt nok pres på OB, som gør, at vi egentlig ikke er tæt på, efter de kommer på 0-2, erkender Glen Riddersholm, hvis mandskab skal rejse sig om en lille uges tid, når AGF tager imod på fredag.

- Jeg er 100 % stærk i troen. Jeg ved, at det her hold kan præstere. Vi har før vist, at kollektivet har vokset sig stærkt. Lige nu er pivskuffede over at kvittere over for vores trofaste hjemmebanepublikum med tre nederlag - det er for dårligt, og det må vi acceptere. Men det er vores job, og det er vores pligt at rejse os, og det gør vi, slutter cheftræneren.

Se hele indslaget med Glen Riddersholm [KLIK HER]