22.04.2014, 08:57 | Af: Administrator

Sly: Hårdt arbejde bag sejre

FCM har nu vundet to i træk efter et forår, der er gået op og ned. Spillerne har lært af deres fejltagelser og arbejdet hårdt for at rette op på dem, mener Sylvester Igboun.

FC Midtjylland har med overbevisende sejre i Aarhus over AGF og senest hjemme over Viborg fået rettet lidt op på en vaklende periode. Holdet er ved at genfinde sig selv, og det skyldes først og fremmest hårdt arbejde, mener målskytten til 1-1 mod Viborg, Sylvester Igboun.

- Det er fordi, vi arbejder stenhårdt for at få pointene. Hver mand arbejder godt for det og gør sit arbejde, og vi spiller, som vi skal. Vi er ved at finde os selv igen efter en stribe dårlige kampe, siger 'Sly' og uddyber:

- Når man taber, så må man kigge tilbage på de tabte kampe og forsøge at tage de gode ting med videre og lære af sine fejltagelser. Det er præcist dét, vi har gjort. Trænerne kiggede på, hvad vi har manglet, og så har vi arbejdet på det på træningsbanen. Vi begynder at ligne os selv igen, lyder det fra Igboun.

Stærk opbakning - mere af dét
Den nigerianske offensivspiller nød mandagens opgør mod de midtjyske rivaler fra Viborg, hvor begge holds fangrupperinger leverede en stærk opbakning til deres klubber.

- Det gør virkelig noget godt for kampen. Vores egne fans var der for os i dag, og Viborgs fans var der for deres spillere i dag. Jeg må virkelig komplimentere vores fans, for de hjælper os til at lykkes i dag. De var der helt fra starten af kampen, de er der hele vejen igennem, og jeg er glad for den opbakning, de giver os. Jeg håber, at der også kommer rigtig mange til Esbjerg på mandag og støtter os dér, slutter Sylvester Igboun.

Mandagskampen i Esbjerg fløjtes i gang kl. 19:00.

Se hele indslaget med 'Sly' på FCM TV [KLIK HER]