25.04.2014, 06:00 | Af: Administrator

Spilforslag: Tre på stribe til ulvene

FC Midtjylland havde med to sejre en forrygende påske, og SpilXperten.com tror, at den gode midtjyske periode fortsætter i Esbjerg.

FC Midtjylland udnyttede til fulde, at AaB dummede sig i seneste runde mod Randers, og nu er ulvene således blot et enkelt point efter AaB før denne runde. Esbjerg ligger dog også med fremme og kan så småt skimte 4. pladsen.

Formen er dog nedadgående for Esbjerg, mens FC Midtjylland synes ovenpå igen. Esbjerg er ramt i offensiven og har samtidig haft utroligt svært ved at score mod FC Midtjylland-defensiven. Det åbner op for et spil på de guld-sultne ulve.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

Esbjerg må til dette opgør undvære Jakob Ankersen, der har en enorm betydning for offensiven. Han er holdets topscorer, og meget af Esbjergs offensive spil går igennem ham på højrekanten. Samtidig er Martin Pusic først lige vendt tilbage fra sit skadesforløb, og Esbjergs offensiv har derfor set bedre tider. FC Midtjylland mangler fortsat Izunna Uzochukwu og Erik Sviatchenko, som man nu har måtte undvære i efterhånden en del kampe.

I Superligaen har FC Midtjylland holdt Esbjerg på maksimalt én scoring i hele syv af de to holds seneste otte møder. FC Midtjylland er efter et mindre formdyk tilbage på sporet med 4-0 over AGF og senest 5-2 over Viborg. Der er derfor grund til optimisme for Glen Riddersholm og co., og det kan komme til at gå ud over Esbjerg.

Esbjerg var nemlig noget heldige med at få point med fra Parken, hvor der skulle et straffespark i overtiden til. I opgørene forinden mod Randers og FC Nordsjælland var man ligeledes ikke oppe at ringe, og det bør give bekymringer hos Esbjerg-træner Niels Frederiksen.

Vestjyderne står kun med én sejr i sidste fem kampe, og endnu værre ser det ud for holdet fra Blue Water Arena, hvis vi kigger på indbyrdes opgør med ulvene. I Superliga-regi har Esbjerg nemlig ikke slået FCM siden 2010, mens Kristian Bak & co. har vundet fem gange.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 2,60 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: FCM vinder med mindst to mål til odds 5,40
Med ni scoringer i de seneste to kampe må det siges, at offensiven hos FC Midtjylland er godt kørende. Petter Andersson har været en stor bonus, efter han vendte tilbage fra sin skade, og det kan tydeligt ses på FC Midtjylland. Med en formodentlig lavt scorende total for Esbjerg, skal FC Midtjyllands chancer for endnu en storsejr være rigtig fine. Sidst ulvene mødte Esbjerg, vandt de med hele 3-0, og odds 5,40 hos Unibet for minimum en tomålssejr til FC Midtjylland er derfor flot betalt.

SpilXperten.com anbefaler: FCM vinder med mindst to mål til odds 5,40 hos Unibet – SPIL HER >>