03.04.2014, 09:03 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene bider i anden halvleg

SpilXperten.com tror, at FC Midtjylland får sat tingene på plads i anden halvleg i topkampen mod AaB lørdag eftermiddag.

Vinderen af dette opgør kan meget vel være det hold, der ender med at løfte pokalen, når sæsonens sidste kamp er færdigspillet i maj. Der er nemlig dømt topopgør, når rækkens nummer 1 og 2 tørner sammen.

FC Midtjylland har før denne runde to point ned til AaB, mens FC København halter efter og har hele ni point op til FC Midtjylland. Selv om der fortsat er mange point tilbage at spille om, ligner det mere og mere, at DM-guldet skal afgøres mellem disse to mandskaber – og det kan nemt få en afgørende betydning på forløbet af denne kamp. Forvent en afventende 1. halvleg uden masser af chancer i begge ender.

FC MIDTJYLLAND - AAB LØRDAG D. 5/4 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland er med sikkerhed uden Erik Sviatchenko og Izunna Uzochukwu, hvilket ikke spillede den store forskel i seneste runde, hvor man overlegent vandt med 3-0. Topscorer, Morten 'Duncan' Rasmussen var ligeledes ikke med i det opgør og er fortsat tvivlsom. Det er altså tre prominente navner, der sidder ude, og det kan blive afgørende mod AaB, der er noget bedre spillende end Randers.

AaB har også haft deres problemer op til kampen, og det kan betyde, at der ikke er fuld gas på flere af profilerne, som er meldt klar, men som har været skadet i ugen op til kampen. Rasmus Jönsson, Kasper Kusk og Thelander er alle tilbage i fuld træning, men har næppe fået den perfekte optakt. I forsvaret er man ramt af, at Henrik Dalsgaard er skadet, mens Jakob Ahlmann er i karantæne.

Usikkerheden på de to hold om hvilke spillere, der er klar og ikke er, kan meget vel resultere i en forsigtig åbning. Begge hold vil gerne godt ind i kampen, og de vil omvendt for alt i verden undgå at indkassere et tidligt mål. Unibet kvitterer med et flot odds på 0-0 ved halvleg, og det skal prøves.

SpilXperten.com anbefaler: 0-0 ved pausen til odds 3,20 hos Unibet - SPIL HER >>

Oddsbomben: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 6,00 hos Unibet
AaB har haft store defensive problemer på udebane i denne sæson, hvor man har lukket ikke mindre end 16 flere mål ind i forhold til på hjemmebane. Det bør derfor også være bekymrende, at man til denne kamp er foruden to defensive profiler. Sylvester Igboun og Pione Sisto kan få rigtig fine arbejdsbetingelser, og generelt bør FC Midtjylland kunne kyse AaB på fysikken. Det kan komme til udtryk i 2. halvleg og i forlængelse af vores tidligere anbefaling ligner odds 6,00 på, at FC Midtjylland får sat tingene på plads i 2. halvleg et rigtig flot spil. X/1 halvleg/fuldtid bliver guldbragets oddsbombe.

Oddsbomben: Halvleg/fuldtid X/1 til odds 6,00 hos Unibet - SPIL HER >>

Regn og ustadigt vejr = perfekt vejr til fodbold i tv
Meteorologerne lover regn og ustadigt vejr søndag, og det giver dig en perfekt undskyldning for en afslappende dag på sofaen med masser af sport i fjernsynet. Men hvad vises der egentlig af kampe? Og hvornår? Det giver SpilXpertens TV-guide dig svaret på.