17.04.2014, 06:00 | Af: Administrator

Spilforslag: Ulvene tilbage på sporet mod AGF

SpilXperten.com tror også, at FC Midtjylland tager sejren i sæsonens tredje opgør mod AGF.

 

Mødet mellem AGF og FC Midtjylland er en kamp mellem to hold, der er ved at have kniven for struben. AGF ligner mere og mere en nedrykker, mens FC Midtjylland med fire nederlag i de seneste fem kampe har sat førerpositionen over styr og nu er fire point efter AaB på førstepladsen.

GRATIS: Bet en 50'er på kampen!

Det er derfor også to hold, der i den grad har brug for alle tre point, og det bør komme til udtryk i spillet på banen. Hverken AGF eller FC Midtjylland kan bruge ét point til noget, og det bør derfor være to mandskaber, der virkelig satser alt i jagten på de tre point. Man må dog ikke glemme, at det er top mod bund, og flere ting taler da også i retning af udesejren.

AGF må til denne kamp undvære Martin Jørgensen, der er i karantæne. I den anden lejr er Erik Sviatchenko og Izunna Uzochukwu fortsat ude, men omvendt kan man glæde sig over, at både Kristian Bach Bak og Sylvester Igboun er tilbage. Morten 'Duncan' Rasmussen er fortsat tvivlsom, men er bestemt i spil til opgøret her.

AGF har tabt de seneste fire kampe, hvor det samtidig ikke er lykkedes holdet at komme på måltavlen. Der er store offensive problemer på holdet, og det har resulteret i, at man ufrivilligt er blevet en del af nedrykningskampen. På hjemmebane har man heller ikke kunne få tingene til at fungere, og seneste hjemmesejr er da også helt tilbage til november.

FC Midtjylland er forstærket i forhold til sidste kamp i form af de to – måske tre – tilbagevendende spillere. Mod AGF har man altid spillet godt, og man har således også vundet de to holds seneste tre indbyrdes opgør. For FC Midtjylland er dette derfor også en gylden mulighed for at komme tilbage på sporet, og det er svært at se, hvorfor FC Midtjylland ikke skal kunne udnytte muligheden fuldt ud. Udesejren ligner et flot spil.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 2,00 hos Unibet – SPIL HER >>

Oddsbomben: FCM vinder med clean sheet til odds 3,45
Som tidligere nævnt har AGF ikke scoret i deres seneste fire kampe, og det beskriver meget godt niveauet for AGF-offensiven. Man har haft kæmpe problemer med at spille sig frem til chancer, og det bør ligeledes blive et problem mod FC Midtjylland. FC Midtjylland-defensiven bliver nemlig forstærket i form af Kristian Bak, og det er selvfølgelig en klar fordel for FC Midtjylland. AGF synes at fortsætte den negative stime, og så skal odds 3,45 for en FC Midtjylland-sejr med clean sheet være super betalt.

Oddsbomben: FCM vinder med clean sheet til odds 3,45 hos Unibet – SPIL HER >>