15.04.2014, 10:07 | Af: Administrator

Spillerne besøgte samarbejdsklubber i Ulveland

Klubsamarbejdet i FC Midtjylland er unikt, og i den forgangne uge fik flere klubber besøg af ulvenes superligaprofiler.

FC Midtjyllands spillere var for nyligt på turné i Ulveland. For efter selv at havde været en tur på grønsværen og træne tog superligatruppen suppleret af akademispillere på rundtur i regionen, hvor de agerede trænere i flere samarbejdsklubber.

I Ramme-Lomborg IF skabte Jonas Lössl og akademispilleren Samuel Owolabi store smil hos klubbens ungdomsspillere, da et par topmotiverede FCM-spillere havde børnene i deres hule hånd.

FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF MANDAG D. 21/4 KL. 15.00 - KØB BILLETTER HER >>

- Hvor er det bare sejt, at vi er blevet trænet af professionelle! Det var vildt sjovt, lød det fra en af U8-drengene, som for en dag havde fået nye trænere.

I Snejbjerg blev Jakob Poulsen, Oliver Korch og David Akintola modtaget af 40 veloplagte piger i alderen 8-13 år, og der var dagen igennem gang i den med driblinger, hovedstød, skud på mål og selvfølgelig kamp til sidst. 

Jesper Juelsgård var blevet sendt hjem til Spjald. Her havde han taget Musefiu Ashiru med sig, og de blev mødt af knap 60 piger og drenge, som var klar til at give den gas. 

Og forventningerne blev indfriet til fulde, da Jesper Juelsgård på sin gamle hjemmebane styrede aftenen til UG med god hjælp fra Musefiu Ashiru, der var med på at give børnene en super oplevelse.  

I KLG var der besøg af forsvarsstyrmanden Francis Dickoh, og han styrede også begivenhederne på træningsbanen, mens akademikeeper Ramus Bach havde travlt med at redde skuddene fra en flok afslutningslysne ungdomsspillere.

Inden FC Midtjylland-spillerne fik lov til at sige tak for i dag, skulle der selvfølgelig først sættes autografer på trøjer, flag, støvler, og hvad der ellers kunne skrives på som afslutning på nogle fantastiske besøg.

Læs mere om besøgende i samarbedsklubberne på Klubsamarbejdets side her.