18.04.2014, 16:11 | Af: Administrator

Start-11 mod AGF

Morten 'Duncan' Rasmussen er blevet klar og begynder på toppen i dagens opgør mod AGF.

Der er tre ændringer i FC Midtjyllands opstilling i forhold til sidste weekends opgør mod OB. Sylvester Igboun og Kristian Bach Bak er tilbage efter karantæne og glider ind i startopstillingen, hvor de afløser André Rømer og Pione Sisto.

Morten 'Duncan' Rasmussen er blevet sin lyskeskade kvit og begynder helt i front, hvor han afløser Tim Janssen.

Der er kick-off i Aarhus i dag klokken 19.00.

Start-11: Jonas Lössl, Kristian Bach Bak, Patrick Banggaard, Francis Dickoh, Jesper Lindorff Juelsgård, Rilwan Hassan, Jakob Poulsen, Marco Larsen, Petter Andersson, Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Bænk: Jakab Haugaard, Kolja Afriyie, Frederik Møller, André Rømer, Pione Sisto, Tim Janssen, Paul Onuachu.