23.04.2014, 11:54 | Af: Administrator

Stor rift om billetterne

Stor efterspørgsel på FC Midtjyllands to sidste hjemmekampe. Kampen mod FC København tæt på udsolgt.

Der er rødglødende billetluger i FC Midtjylland for øjeblikket. Klubben oplever nemlig stor efterspørgsmål på billetterne til sæsonens to sidste opgør på MCH Arena mod FC Vestsjælland og FC København.

Størst interesse er der i skrivende stund for braget mod FC København søndag den 11. maj, hvor alle siddepladser er udsolgt. Der findes dog fortsat ledige ståpladser på Unibet Tribunen til den spændende hjemmekamp mod de forsvarende danske mestre. 

FC MIDTJYLLAND - FC KØBENHAVN SØNDAG D. 11/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Men først skal forårets næstsidste kamp spilles søndag den 4. maj mod FC Vestsjælland, hvor der er gensyn med den tidligere FC Midtjylland-træner Ove Pedersen, hvis tropper fra Slagelse kæmper for at overleve i Superligaen. Der er med andre ord dækket op til en vaskeægte gyser, hvor begge klubber har noget på spil.

FC MIDTJYLLAND - FC VESTSJÆLLAND SØNDAG D. 4/5 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland opfordrer alle til at købe billetter i god tid, hvis man vil sikre sig plads til den spændende afslutning på en uhyre tæt Superliga.