FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

"> FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

">

09.04.2014, 21:39 | Af: Administrator

Svær opgave for trænere på FCM Fodboldskole

FCM Fodboldskole 2014 præsenteres i samarbejde med Falk Lauritsen Rejser.

Det summede onsdag aften forud for FCM Fodboldskolen af liv i mødelokalet hos Vorgod-Barde GIF, hvor hele 75 drenge var mødt op for at vise sig frem for de fremmødte FCM-trænere. Nogle af drengene var målmænd fra enten årgang 2001 eller årgang 2002, men langt hovedparten af knægtene var markspillere fra årgang 2002, men uanset alder eller placering på banen, så havde de én ting til fælles, nemlig at sommerfuglene i maven var store.

I løbet af det indledende møde lykkedes det dog at få aflivet de værste af sommerfuglene og derfor var det også en flok tændte drenge, som efterfølgende skulle vise evnerne på græsset. Og evner var der mange af og der var endda rigtig mange af drengene som besad disse evner, så efter en times træning og en time med kampe på forskellige områder, ja så var det en stram opgave at skulle sætte navn på de spillere, som fortsat skal deltage på FCM Fodboldskolen i området.

Én efter én blev drengene imidlertid gennemgået og slutteligt var den hvide røg at se fra toppen af skorstenen, da FCM trænerne var nået til enighed om hvilke af de fremmødte spillere som fortsat skal være en del af FCM Fodboldskolen i området. Der var jo desværre ikke plads til alle, men heldigvis så lovede alle spillere at de var klar til også at give den en skalle på træningsbanen fremover uanset om man kan finde sit navn nedenfor eller ej – det er vi glade for :-)

Se hvilke spillere som blev udtaget - KLIK HER.