07.04.2014, 11:32 | Af: Administrator

Tilmelding til FCM Miniakademi

Er du en fodboldgal dreng og født i 2002, 2003, 2004 eller 2005 eller er du forældre/bekendt til en der er det? – Ja, så er det snart ved at være tid til at tilmelde sig forårets træningstilbud på FCM Miniakademi.

Der er nu åbnet for tilmelding til forårets træningstilbud på FCM Miniakademi, som du kan læse meget mere om HER. Husk tilmelding foregår efter først til mølle-princippet.

FCM Minifodboldskole (for markspillere på alle niveauer)
Her er der åbnet for tilmelding til træning i Nykøbing Mors IF (min. 64 pladser), Klinkby B. (48 pladser), Tjørring IF (64 pladser) og i Ikast KFUM (48 pladser).

FCM Minielitefodboldskole (for markspillere, der savner udfordringer i hverdagen)
Dette træningstilbud afvikles hos Ikast FS, og der er her blevet åbnet op for deltagelse af 96 drenge fra FCMs samarbejdsklubber, som fodboldmæssigt savner udfordringer i det daglige.

FCM Minimålmandsskole (kun målmænd)
Også målmændene er der træningstilbud til, idet der udbydes 16 pladser i Nykøbing Mors IF og 16 pladser i Brande IF.

Når man tilmelder sig disse træningstilbud, er det vigtigt, at man sætter sig ind i, hvad der er det rigtige for den enkelte dreng. FCM Minifodboldskole og FCM Minimålmandsskole er således for spillere fra alle niveauer, mens FCM Minielitefodboldskolen alene er for de spillere, som savner udfordringer i hverdagen og som godt kunne tænke sig lidt ekstra udfordringer og oplevelser. Samtidig skal det pointeres, at ingen af træningstilbuddene er at betragte som pasningsordninger – det er alene træningstilbud til de drenge, som ønsker yderligere træning og som er parate til det.

Derfor skal du eller din søn på FCM Miniakademi
De fleste fodboldspillere vil gerne blive endnu dygtigere. Mange vil også gerne træne mere end den ene eller de to gange om ugen, som der er mulighed for i den klub, hvor man til dagligt spiller fodbold.

Med FCM Miniakademi bidrager FCM derfor, som hele regionens hold, yderligere til at skabe sådanne træningstilbud, hvor man uanset om man er breddespiller eller om man savner udfordringer i hverdagen i sin egen klub, vil opleve det regionale flagskib stå klar med et træningstilbud, der matcher behovet.

På FCM Miniakademi sættes kroppen før bolden. Det betyder bl.a. at vi lægger stor vægt på krydskoordination og balancetræning, så vi ad den vej kan stimulere spillernes kropslige evner til at løbe, afsætte, springe m.m. Udøverne får brug for disse erfaringer, når de dribler, vender og finter med bolden, skal holde balancen i duelspil 1x1 m.m. Det er videnskabeligt bevist, at hvis de kropslige erfaringer er mangeartede, har udøverne langt nemmere ved at lære nye bevægelser med og uden bold, og fodboldudøveren har dermed langt nemmere ved at kunne kontrollere bolden, egen krop og samtidig overskue med- og modudøvere i kampsituationer.

Dyrk drømmen. Tilmeld dig nu – KLIK HER.