11.04.2014, 07:59 | Af: Administrator

Tilskuerundersøgelse: Gør superligaoplevelsen endnu bedre

Hjælp FC Midtjylland med at skabe en endnu bedre superligaoplevelse på MCH Arena og vind en iPad.

Superligaen gennemfører igen i år en fælles tilskuerundersøgelse på tværs af alle 12 klubber. Tilmeld dig undersøgelsen og vær sikker på, at du også bliver hørt! Blandt alle deltagere trækker vi lod om iPads og billetter.

Undersøgelsens resultater skal først og fremmest bruges af den enkelte klub til at se, hvor de kan forbedre oplevelsen for dig og andre tilskuere. Desuden skal undersøgelsen give et billede af, hvor Superligaen som helhed kan gøre nogle ting bedre.

FC MIDTJYLLAND - OB LØRDAG D. 12/4 KL. 17.00 - KØB BILLETTER HER >>

Giv din mening til kende og vær med til at skabe en endnu bedre superligaoplevelse.

Giv os din mening og vind den nye iPad
Hvis du gerne vil give din mening til kende, så tilmeld dig på www.superligasurvey.dkSå vil du i løbet af et par uger modtage en e-mail med link til et spørgeskema, som du kan besvare online, når det passer dig.

Alle der besvarer spørgeskemaet deltager i lodtrækningen om nye iPads! De heldige vindere får direkte besked i starten af juni og bliver også offentliggjort på www.superligasurvey.dk.

Til lørdagens opgør mod OB vil der være interviewere fra Wilke Markedsanalyse, der rekrutterer direkte på MCH Arena.

Om undersøgelsen
- Superligaens tilskuerundersøgelse 2014 gennemføres af analyseinstituttet Wilke i samarbejde med Divisionsforeningen og alle 12 klubber i Superligaen.
Din deltagelse er 100 % anonym. Har du spørgsmål til undersøgelsen så send dem gerne til superliga@wilke.dk.